ESTRENEM WEB!

Després de l’interval d’estiu, reprenem aquest blog amb la il·lusió de presentar-te la nova web de Singularnet.

L’arquitectura, el contingut i el disseny estan disposats de manera que pugis saltar d’un element a un altre, a través de dreceres per accedir al que més t’interessi, amb disseny responsative web que s’adapta a qualsevol dispositiu.

A la nova web hem representat el lema SingularNet, beyond together, utilitzant com a metàfora diferents estils de ponts. El pont comunica, uneix, obre espais, construeix xarxes… en SingularNet ajudem a les organitzacions a desenvolupar-se i a evolucionar a través de les persones, junts més enllà!!

Presentem els nostres serveis en un mosaic sobre la silueta de dues persones caminant sobre un pont: Desenvolupament Directiu, Desenvolupament Organitzacional i Comunicació Corporativa. En el mateix mosaic, destaquem el Programa X3 de consultoria solidaria, els nostres partners i, per descomptat, els qui formem l’equip.

Com a valor afegit, en el blog i en les publicacions trobaràs temes relacionats amb el desenvolupament directiu que poden interessar-te. També obrim un espai per a la interacció, en el Subscriu-te al Newsletter, t’animem a inscriure’t !

Estem satisfets amb el resultat: creiem que resulta més atractiva, més sintètica i més navegable, gràcies a la col·laboració d’Artimaña (disseny, creativitat i arquitectura) i l’ajuda tècnica de IsWolk.

Et convidem a entrar i a comprovar-ho, si?

Comments are closed