Management Colors®

SingularNet, en col·laboració amb la Fundació Universitària del Bages i la Unió Consorci formació ha creat el model Management Colors® per a la millora dels processos de desenvolupament directiu i facilitació i potenciació de la direcció d’equips.

Management Colors® és una eina de suport a l’anàlisi i la reflexió de l’acció directiva que potencia els processos integrals de formació i desenvolupament de les competències directives i orienta cap a l’excel·lència els professionals amb responsabilitats de comandament.

Per a afavorir un treball més flexible i còmode, el model Management Colors® es presenta en forma de joc que cartes que s’estructura en vuit àmbits (pals) essencials que assumeixen tots els directius i comandaments:  Individual, Persones, Equips, Organització, Lideratge, Comunicació, Habilitats i Entorn. Cadascun d’aquests pals identifica en 6 cartes, aquelles competències o accions que són claus per a l’acció directiva.

A més, el model Management Colors® ha dissenyat unes metodologies que faciliten la reflexió sobre la pròpia actuació i ajuden en l’anàlisi de grup sobre quines són les fortaleses i punts de millora dels equips i de cadascun dels seus membres.

Per conèixer més sobre Management Colors®  , conèixer jocs, metodologies d’anàlisi i  propostes d’ús associats a les cartes contacteu amb www.managementcolors.com

Comments are closed